Hyaluronsavas ajak-és ráncfeltöltés Teosyal svájci töltőanyaggal


botoxA beavatkozással a ráncok, hegek eltüntetése, az arckontúr javítása, az ajak feltöltése, az arc fiatalosabb és egészségesebb megjelenése érhető el percek alatt. A hatás azonnali és hosszan tartó.

A TEOSYAL termékcsalád (Laboratories Teoxane, Genf, Svájc)

A TEOSYAL töltőanyag (biztonságos, hatásos, hosszan tartó, biokompatibilis, nem immunogén, teljesen lebomló, viszko-elasztikus gél formátumú, 100 %-ban nem állati eredetű, stb.) a Teosyal termékek egyedi jellemzője, a hálós szerkezetű hyaluronsav, mely által a hydroxil gyökök okozta lebomlás sebessége jelentősen csökken.

A feltöltéshez egy olyan anyagot alkalmazunk, amely a bőrben, a bőr alatti kötőszövetben természetes módon megtalálható és a víz megkötése a feladata. Ez a hyaluronsav.

Ez a bőrbe, közvetlenül a ráncok alá fecskendezve térfogatot pótol, vízmolekulákat köt meg, ezáltal természetes módon tünteti el a ráncokat. Több más ráncfeltöltő készítménnyel szemben az általunk alkalmazott készítmény nem állati eredetű anyag, emiatt allergiás reakciókkal nem kell számolni és kizárt bármely fertőzés átvitele. Használata kizárólag szakorvos számára engedélyezett, aki az esztétikai beavatkozások terén megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkezik.

A kezelés előtt különösebb előkészület nem szükséges, de bizonyos gyógyszerek befolyásolhatják a kezelést. Bármilyen vékony tűvel végezzük is a beavatkozást, a szúrás helyén apró bevérzés keletkezhet, amely természetesen nyomtalanul eltűnik. Azonban, ha véralvadásgátló gyógyszert szed a páciens, akkor arról tájékozatnia kell az orvost, illetve a rendszeresen és a kezelést megelőzően szedett gyógyszerekről is.

A kezelés nem fájdalmas, de minimális csípő, feszítő érzés előfordulhat. Szükség esetén helyi érzéstelenítés alkalmazunk.

Ellenjavallatok: terhesség, szoptatás, keloid hajlam, aktív herpesz, gyulladt bőr, láz, torokfájás, vérképzőszervi betegség, vérzékenység, véralvadásgátló gyógyszer szedése, más esztétikai kezelés a kezelt bőrterületen az elmúlt 2 hétben, májgyulladás.

A kezelés után mérsékelt duzzanat, bőrpír vagy érzékenység jelentkezhet az adott területen, de ezek a tünetek néhány napon belül megszűnnek. A korrekció mértéke és tartóssága rendkívül változó, sok tényezőtől függ (pl. bőr szerkezete és típusa, az anyag beadásának mélysége, az életkor, az életvitel, a ránc karaktere). A hónapok múlásával a hyaluronsav fokozatosan bomlik le a szervezetben és maradványtünet visszahagyása nélkül szívódik fel a bőrből.