Bemutatkozás


Barátságos és megbízható bőrgyógyászat a XIV. kerületben, a PASKÁL LAKÓPARKBAN!

 

Bőrgyógyászati magánrendelőnket azzal a szándékkal nyitottuk meg, hogy felnőtteknek, gyermekeknek és a tinédzsereknek hatékony és igényes bőrgyógyászati ellátást tudjunk biztosítani Zuglóban

Törekszünk arra, hogy a pácienseink számára a lehető legmegfelelőbb és leghatékonyabb kezelési megoldást megtaláljuk, mind az Általános Bőrgyógyászat, mind pedig az Esztétikai Bőrgyógyászat területén.

Egész évben kiemelt tevékenységeink közé tartozik az anyajegyek dermatoszkópos szűrése, a nem kívánt anyajegyek eltávolítása, szövettani kiértékelése.

Fontos, hogy az anyajegyszűrést már a kisgyermekeknél időben elkezdjük, mert a folyamatos kontrollal megelőzhetőek a további nem kívánt szövődmények. Ezt nem győzzük elégszer hangsúlyozni!

A bőrgyógyászati magánrendelés keretén belül lehetőség van a különböző eredetű bőrbetegségek gyógyítására, anyajegyek szűrésére, fibrómák, szemölcsök, anyajegyek eltávolítására és szövettani vizsgálatára.

A mai rohanó élet elengedhetetlen „kelléke” a jó megjelenés, ápolt, fiatalos külső. Az esztétikai kezelések segítségével bőrünket fiatalabbá, rugalmasabbá tehetjük. A meglévő vagy még csak kialakulóban lévő ráncok eltüntetésére, a bőr állapotának javítására számos kezelés közül választhatnak a hozzánk látogatók. A kezelések során mindig arra törekszünk, hogy a bőr természetes szépségét és feszességét nyerjük vissza, kerülve a műhatást.

Rendelőnkben fontos szerepet kap az esztétika, modern, természetes hatású fiatalító kezelések alkalmazása első osztályú minőségi készítmények felhasználásával.